Trilobite motoristička oprema za vožnju

Vozite se sa stilom uz Trilobite motorističku opremu. Biti motorist ne znači samo posjedovati motor i voziti ga tu i tamo, već živjeti taj način života. Važno je da uživate u vožnji, ali i da ste dobro zaštićeni i spremljeni za vožnju. Zbog toga je motoristička odjeća i oprema neophodna. Kroz ovaj tekst ćemo vas upoznati s time što je sve motoristička odjeća, koji brendovi se ističu od ostalih i gdje ih možete kupiti po odličnim cijenama. Nastavite čitati tekst i saznajte sve detalje.

Trilobite marka za motore

Ako ste u potrazi za kvalitetnom motorističkom odjećom i isključivo provjerenim brendovima, tada je Trilobite motoristička odjeća najbolji izbor. Od 2012. godine ovaj brend privlači poglede mnogih te redovno povećava bazu svojih kupaca. Stvoren je za sve strastvene vozače motora, koji uživaju u ovom načinu života. Sigurnost, inovativan dizajn i izrazita udobnost su samo neke od stvari s kojima se može pohvaliti njihova odjeća.

Motoristička oprema i odjeća Trilobite zaslužna je za ugođaj vožnje i sigurnost.

Kolekcija 2020. godine

Za 2020. godinu marka Trilobite motorističke odjeće je pripremila nekoliko kolekcija, kako bi zadovoljila svakog vozača motora, neovisno o tome kakvu odjeću on preferira. Tri kolekcije koje su predstavljene u ovoj godini su:

  • Heritage kolekcija
  • Street & Travel kolekcija
  • Urban kolekcija

Svaka od ovih kategorija namijenjena je određenom stilu vozača, tako je Heritage kolekcija za sve ljubitelje „vintage“ stila, Trilobite Street & Travel za sve vozače koji svakodnevno voze motor i Urban kolekcija za gradske vozače.

Motoristička odjeća i oprema

Motoristička oprema i odjeća Trilobite zaslužna je za ugođaj vožnje i sigurnost. Ona je zaštita u slučaju nezgode, a neka je i zakonski pripisana za obavezno nošenje.

Hlače će se pobrinuti za donji dio tijela i omogućiti vam lakšu pokretljivost.

Motoristička kaciga

Kaciga je obavezni zaštitni dodatak koji morate nositi ako vozite motor. Ona štiti glavu i u slučaju nezgode može biti od kobne važnosti za preživljavanje. Glava je najosjetljiviji dio ljudskoga tijela i potrebno ju je zaštititi, jer i najmanji udarac može biti veoma opasan. 

Osim toga, motoristička kaciga štiti i od vjetra, te je bez nje vožnja većim brzinama nemoguća, jer oči ne mogu podnijeti nalete zraka.

Motoristička jakna i hlače

Trilobite motoristička jakna će se pobrinuti za to da zaštiti gornji dio tijela i da vam pruži što veću udobnost u vožnji. Hlače će se pobrinuti za donji dio tijela i omogućiti vam lakšu pokretljivost. Osim zaštite, oni su i odličan modni dodatak, te će postići efekt da izgledate kao profesionalni motociklist.

Rukavice za motor Trilobite

Trilobite rukavice za motor služe da vam griju ruke tijekom zime, te da ih štite od sunca tijekom ljeta. One su neophodni dodatak svake osobe koja dugo vremena provodi na motoru.

Trilobite je namijenjen za ljude koji se žele isticati u masi i biti prepoznati kao istinski ljubitelji motora. Njihovi proizvodi su veoma kvalitetni i sve poznatiji na tržištu, te predstavljaju idealan odabir kod kupnje.

Gdje kupiti Trilobite proizvode?

Ako ste u potrazi za trgovinom gdje možete pronaći odličan omjer cijene i kvalitete za motorističku opremu, tada  ne morate tražiti dalje. Posjetite web shop Yogi.si, u čijem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći raznu motorističku opremu i odjeću za sve potrebe. Trilobite je samo jedan od brendova koje možete pronaći u ovoj web trgovini.

Narudžba proizvoda je veoma jednostavna, pregledajte asortiman i odaberite proizvode i odgovarajuće veličine za narudžbu. Kada ste dodali sve proizvode u košaricu, izvršite narudžbu i paket će biti poslan na željenu adresu.

iXS motoristička odjeća izrazite kvalitete

Još jedan veoma poznat i kvalitetan brend motorističke odjeće je iXS. Švicarska marka koja je na tržištu prisutna već više od 50 godina u ponudi ima raznu odjeću za motoriste. Ako ste u potrazi za kvalitetnom zaštitnom odjećom, koja će zbog izrazito lijepog dizajna privlačiti poglede drugih, tada je iXS idealan izbor. 

Još jedan veoma poznat i kvalitetan brend motorističke odjeće je iXS.

iXS brend je prepoznat i u profesionalnom svijetu, pa ga tako koriste i neki trkači timovi. Od njih je najvažnije izdvojiti trkača Toma Luthija koji vozi Moto GP. Smatramo da ne postoji bolja potvrda kvalitete brenda od toga da ga koriste profesionalci, a brend iXS je izuzetno prepoznat u tom djelu. 

Linija iXS motorističke odjeće obuhvaća:

  • Jakne i hlače
  • Jednodijelne ili dvodijelne kombinezone
  • Cipele za vožnju motora
  • Rukavice
  • Dodatne štitnike ili zaštitu od kiše
  • Odjeću za slobodno vrijeme
  • Raznu drugu opremu za motoriste

iXS motoristička odjeća se jednostavno može naručiti putem interneta, te je nakon narudžbe u roku od nekoliko dana na vašoj adresi.

Čitajte i sljedeći članak: Valentino Rossi web shop

Članci iz iste kategorije: