Višegodišnja tradicija i kvaliteta iXS motorističke opreme

Kada je riječ o motociklističkoj opremi, apsolutni primat na ovom tržištu drži tvrtka iXS koja već 30 godina proizvodi zaštitnu opremu i odjeću za motociklizam i biciklizam. O tome koliko su kvalitetni i koliko duga je njihova tradicija govori činjenica da su sponzori brojnim motociklistima i biciklistima koji se svojim sportovima bave profesionalno. 

Iako su se svojom kvalitetom istaknuli, iako su zbog svoje kvalitete prepoznati u profesionalnim krugovima, proizvode ove tvrtke kupuju i početnici u ovim sportovima u nadi da će korištenjem iXS motorističke opreme poboljšati svoju tehniku i performanse.

Veliki izbor moto opreme, velika neodlučnost

Do pozicioniranja na sam vrh moto ponude ova je tvrtka došla svakako zbog svoje kvalitete, ali i zbog onoga što pruža svojim korisnicima. Naime, vremenom je iXS motoristička oprema proširila svoje asortiman pa posjeduju u njemu gotovo sve što svakom motociklistu i biciklistu treba. Samo neki od proizvoda koje možete pronaći u njihovom asortimanu su:

  • motorističke kacige
  • motorističke zaštitne jakne
  • motorističke hlače
  • motorističke rukavice
  • motorističke naočale
  • štitnici za bubrege
  • štitnici za laktove i koljena
  • motorističke čizme

Upravo je zbog ove raznovrsnosti te broja modela svakog od pojedinih proizvoda korisnicima vrlo često jako teško odabrati samo jedan proizvod za sebe. Proizvođači motorističke opreme sve više pridaju pažnju dizajnu kaciga kako bi se osigurala pravilna prilagodba i sigurno prianjanje, također i za žene koje uživaju u vožnji motocikla, pa su za njih dostupna motociklistička oprema po mjeri i ženske kacige za motor.

Suradnja s motociklistima

Kvaliteta motorističke opreme ne temelji se samo na izboru vrlo kvalitetnih izdržljivih materijala, već i na jednoj posebnoj činjenici. Naime, iXS prilikom izrade različitih dijelova opreme surađuje sa svojim korisnicima. 

iXS prilikom izrade različitih dijelova opreme surađuje sa svojim korisnicima, kako bi proizvod na kraju bio najbolji mogući te bez greške.

Kako bi svaki proizvod bio što bolji, oni pitaju svoje korisnike za savjete i sugestije vezane uz određene proizvode kako bi proizvod na kraju bio najbolji mogući te bez greške. Upravo je to razlog zbog čega iXS motoristička oprema već godinama  predstavlja sam vrh ponude.

Praćenje novih trendova u svijetu motociklizma

U svojim počecima motoristička oprema mogla se kupiti samo u specijaliziranim trgovinama diljem svijeta. No, s obzirom da iXS nije mogao otvoriti trgovinu baš u svakom gradu i mjestu u kojem je postojala potražnja za njihovim proizvodima, otvorili su i svoju internetsku stranicu, odnosno web trgovinu na kojoj svi korisnici mogu kupiti ono što žele.

iXS motoristička oprema, motoristička jakna iXS
iXS otvorili su i svoju internetsku stranicu, odnosno web trgovinu na kojoj svi korisnici mogu kupiti ono što žele.

Osim na njihovoj službenoj web trgovini, njihovi proizvodi mogu se kupiti i na web stranicama drugih prodavača motorističke opreme na kojima možete pronaći i primjerice motorističke rukavice Trilobite. Web stranice su odlično napravljene jer su proizvodi razvrstani u različite kategorije unutar kojih postoje i filteri koji će vam omogućiti pretraživanje isključivo onih proizvoda koji odgovaraju vašim parametrima. Tako primjerice tražeći motorističke hlače možete pronaći samo motorističke hlače Trilobite. Osim toga, svaki proizvod je popraćen i detaljnim opisom kako ne bi došlo do neželjenih nesporazuma ili do toga da nemate dovoljno informacija o željenom proizvodu. Svi naručeni proizvodi dolaze vam na kućnu adresu, što predstavlja iznimnu uštedu vremena i novca.

Osjećaj druge kože pri vožnji motocikla

Imajući u vidu činjenicu da je prilikom vožnje motocikla vrlo bitno imati dobro prianjanje ruku na upravljač, vrlo je važno imati i dobre motorističke rukavice. Jedne od najboljih su motorističke rukavice Trilobite koje su vrlo funkcionalne, sigurne te korisniku pružaju maksimalnu udobnost i maksimalno prianjanje na upravljaču motora. 

Motorističke rukavice Trilobite su vrlo funkcionalne i sigurne.
Motorističke rukavice Trilobite su vrlo funkcionalne, sigurne te korisniku pružaju maksimalnu udobnost i maksimalno prianjanje na upravljaču motora, jer je unutrašnji dio postavljen tehnološkim vlaknima koja pružaju maksimalnu zaštitu, dok mekani i tvrdi štitnici pružaju zaštitu od udaraca.

Vanjski dio izrađen je od goveđe kože, dok je unutrašnji dio postavljen tehnološkim vlaknima koja pružaju maksimalnu zaštitu, dok mekani i tvrdi štitnici pružaju zaštitu od udaraca. Osim toga, ove motorističke rukavice posjeduje rastezljive i zračne panele između prstiju i drugih dijelova rukavica, što dodatno povećava udobnost tijekom dugih vožnji motociklom. Kada je riječ o prstima, tada je važno napomenuti da su vrhovi prstiju ovih rukavica obloženi posebnim materijalom koji omogućuje da se rukavice ne moraju skidati tijekom diranja touch zaslona mobilnih uređaja ili navigacije.

Motorističke hlače Triolobite su vrlo praktične

Kada govorimo o motorističkim hlačama, jedan od najboljih izbora su motorističke hlače Trilobite. Njihova glavna karakteristika je u tome što su one vrlo lagane za nošenje, zbog čega pružaju iznimnu ugodnost i udobnost tijekom vožnje. Jedan od najpopularnijih modela su svakako duge cargo hlače dual 2 u 1 koje se vrlo lako iz dugih motorističkih hlača pretvaraju u kratke motorističke hlače, odnosno kratke hlače u kojima možete uživati u šetnji prirodom kada stignete na svoje odredište. 

Motorističke hlače Trilobite pružaju iznimnu ugodnost i udobnost tijekom vožnje
Motorističke hlače Trilobite su vrlo lagane za nošenje, zbog čega pružaju iznimnu ugodnost i udobnost tijekom vožnje. Duge motorističke hlače možete koristiti i za šetnju prirodom kada stignete na svoje odredište. 

Svi modeli Trilobite motorističkih hlača napravljeni su od iznimno kvalitetnih materijala koji su otporni na udarce, posjeduju štitnike za koljena te bočne štitnike koji su podesivi po visini, a koji se po potrebi mogu ukloniti. Zbog velikog broja džepova, gotovo da ne postoji mogućnost da ćete s motorističkim hlačama Trilobite nešto zaboraviti ponijeti na put.

Članci iz iste kategorije: