Honda je jedan od najpopularnijih motora

Motori su mnogima jedan od omiljenih prijevoznih sredstava. Osim što su funkcionalni, odnosno mogu se koristiti kao sredstvo za dolazak od jedne od druge točke, mnogi ih koriste i za uživanje u vožnji. Onome tko se nikad nije vozio na motoru, to bi vjerojatno bilo teško objasniti, ali mnogi su već nakon jedne vožnje motorom ih toliko zavoljeli da su i sebi kupili motor. A kada je riječ o proizvođačima motora, mogla bi se sastaviti velika lista. No, čak i ako pitate one koji nikad nisu sjeli na motor da nabroje nekoliko proizvođača, vjerojatno bi Honda bila jedna od njih. Upravo Honda motor je jedan od najpopularnijih vrsta motora.

Honda motor – različitost modela

Kao i kod drugih proizvođača, kada je u pitanja Honda motor, asortiman je vrlo raznolik. Dostupni su razni modeli namijenjeni cestovnoj vožnji, kao i oni namijenjeni za off-road vožnju. Cestovni Honda motor je ipak jedan od najpopularnijih modela, ali i on se može podijeliti na više vrsta. Tako se mogu razlikovati skuteri kojima ćete moći postići brzine od nekih 50-ak kilometara na sat pa sve do onih brzih jurilica kojima ćete juriti i preko 250 kilometara na sat.

Odlični rezultati u natjecateljskom motociklizmu

Honda motor se pokazao odličan i u natjecateljskom motociklizmu. Naime, vozači Hondinih motora su bili višestruki prvaci u Svjetskom prvenstvu u motocklizmu, poznatijem kao MotoGP. Na tom natjecanju sudjeluju svi značajniji proizvođači motora, a upravo Honda je nekoliko puta bila na pobjedničkom postolju što predstavlja veliku čast. Osim toga, Honda motor i Hondini vozači su postigli i vrlo značajne uspjehe na ostalim natjecanjima, kao što su razna prvenstva u motokrosu, utrke izdržljivosti i ostalo.

Nema sumnje da je Honda trenutno jedan od najznačajnih proizvođača motora u svijetu, bilo da je riječ o modelima za natjecanja ili modelima za svakodnevnu upotrebu. Svi njihovi motori prolaze rigorozna testiranja prije nego krenu u prodaju jer moraju biti potpuno sigurni za vozače, zbog velikih brzina koje postižu. Naravno, puno toga ovisi i o samim vozačima. Oni ponekad precijene svoje mogućnosti, pritisnu papučica gasa više nego što bi trebali, što ponekad završi s kobnim posljedicama. Zato kada sjednete na motor, bez obzira je li to Honda motor ili neki drugi, pamet u glavu i oprezno vozite.

Znate da u Valentino Rossi shop možete kupiti sve vezano uz motore.

Trilobite odjeća. Nenadmašna udobnost vožnje postiže se zahvaljujući elastičnom traperu ispranom kamenom i ergonomski oblikovanom rastezljivom pločom. Čitajte više …

velik izbor motocross opreme

Motocross oprema za sve avanturiste

U posljednje vrijeme sve više su se popularizirali sportovi koji su se nekada smatrali alternativnima i vrlo opasnima, a takva je situacija i s motociklizmom pa se njime tako danas bavi velik broj ljudi.

Članci iz iste kategorije: