Univerzalni krovni nosači pomoćnik su za putovanja

Prevozite li često mnogo stvari na putovanja s kojima ne znate gdje bi u automobilu, ili pak imate potrebu prevoziti skije, bicikle, kanue ili druge sportske dodatke više puta tijekom godine, univerzalni krovni nosači biti će odličan izbor za vas.

Oni vam nude mogućnost prijevoza velikog izbora stvari, a kada imate nosač za auto za posebne terete poput bicikala ili skija, potrebno je nabaviti samo nastavke primjerene za taj tip tereta.

Odaberite pravi krovni nosač

Kada se biraju univerzalni krovni nosači, bilo da su to krovni nosači za skije, bicikle ili nešsto treće, prije svega morate obratiti pozornost na to kakav automobil imate. Osim širine i dužine automobila, veoma je bitna i vrsta krova koju imate. U pravilu, postoje četiri vrste krova koje možete imati:

  • krov sa uzdužnim nosačima,
  • krov sa fiksnim točkama,
  • krov s integriranim uzdužnim nosačima,
  • krov sa kišnim žljebom.

S obzirom na razlike u dizajnu, vaš automobilski krovni nosač morat će biti različit kako bi se mogao čvrsto i sigurno namontirati na vaš krov. Iako vam se može činiti kako model koji nije dizajniran za vaš krov pristaje čvrsto i sigurno, takav rizik ipak nije vrijedan teških posljedica koje se mogu dogoditi u vožnji.

Provjerite asortiman proizvođača dijelova za aute

Univerzalni krovni nosači

Ako ćete na svom univerzalnom krovnom nosaču za auto prevoziti više vrsta tereta, provjerite kakve dodatke nudi proizvođač, s obzirom da će 9 od 10 puta samo originalni proizvođač imati nastavke koji u potpunosti odgovaraju. Sve to možete šronači u web shopu Withcar.it.
Također ga možete pronaći i kod proizvođača automobila, čiji će dizajn biti najbolje skrojen da odgovara vašem modelu auta.

Članci iz iste kategorije: