Prevezite bicikle gdje god je potrebno

godinBicikli su mnogima omiljeno prijevozno sredstvo, pogotovo u proljetno i ljetno vrijeme. Mnogi će tada automobile zamijeniti biciklima i koristiti ih za odlazak na posao ili jednostavno za rekreaciju. No, ponekad se poželimo biciklom voziti i po nekim udaljenijim mjestima, a do tamo nam je ipak potreban prijevoz automobilom. Ako ste mislili da je prijevoz bicikala automobilom kompliciran, prevarili ste ste.

Krovni nosači za bicikle omogućavaju vrlo jednostavan prijevoz jednog ili više bicikala automobilom.

Vrlo jednostavan prijevoz

Krovni nosači za bicikle su najučinkovitije rješenje za prijevoz bicikala, ako na automobilu već imate krovne nosače. Automobili novije generacije uglavnom već dolaze s postavljenim krovnim nosačima, tako da je postavljanje krovnih nosača vrlo jednostavno. Krovni nosači za bicikle mogu se koristiti za prijevoz jednog ili više bicikala. Isto tako, razlikuju se po načinu pričvršćivanja bicikla. No, bez obzira za koji način se odlučili, možete biti sigurni da će vaši bicikli sigurno stići na odredište.

Brojni proizvođači

Zbog velike popularnosti, brojni proizvođači uključili su se u tržišnu utakmicu i nude svoje krovne nosače za bicikle. Naravno, neke tvrtke su na tržištu već dugi niz godina te su stvorile određenu reputaciju kao tvrtke s vrlo kvalitetnim proizvodima. A da ne bude sve samo na riječima hvale, neke od tih tvrtki mogu se pohvaliti s ispunjavanjem brojnih standarda koji su dobiveni testiranjem njihovih proizvoda. Primjerice, krovni nosači za bicikle nekih tvrtki prošli su vrlo rigorozna testiranja te su se pokazali kao odličan proizvod. A testiranje se sastojalo od vožnje automobila s biciklima na krovu, kao i njihovo ponašanje u sudaru. Ako se odlučite za krovne nosače tvrtki koje su uspješno prošle to testiranje, možete biti sigurni da ste kupili odličan i siguran proizvod.

Iznajmljivanje

Ukoliko će vam krovni nosači za bicikle biti potrebni svega nekoliko puta godišnje, možda je isplativija opcija da ih iznajmite. Postoje tvrtke koje osim uz prodaju nude i mogućnost njihovog iznajmljivanja. Tako ih možete iznajmiti neposredno pred put i platiti najam onoliko dana koliko vam trebaju, a nakon toga ih jednostavno vratite.

Takva mogućnost će vam uštedjeti novac jer ćete platiti njihovo korištenje samo onda kada su vam stvarno i potrebni.

Članci iz iste kategorije: